Roxana Mînzatu

Ministrul Fondurilor Europene
Roxana Manzatu

Roxana Mînzatu

Ministrul Fondurilor Europene

Biografie

Roxana Mînzatu este membru al Camerei Deputaților din decembrie 2016 (PSD), reprezentând județul Brașov, unde activează ca secretar în cadrul Comisiei pentru Industrii și Servicii și ca membru în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene.

Este absolventă a facultății de Științe Politice în limba engleză la Universitatea din București (2002), cu Master în Integrare Europeană (2005).

A fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene și Președinte al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (2015).

Și-a început cariera în domeniul afacerilor europene în anul 2004, având funcția de consilier pentru integrare europeană în Ministerul Integrării Europene.

Parcursul său profesional include poziții în companii de consultanță și organizații de formare a afacerilor - unde a lucrat continuu cu fonduri UE, precum și cu subvenții naționale pentru realizarea și implementarea proiectelor, pentru autoritățile publice, pentru grupuri de acțiune locală, precum și pentru întreprinderi și start-up-uri.

Toate sesiunile de Roxana Mînzatu

TradeX BT Conference – Technical Day

08 nov. 2019
14:00 - 15:30
CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A ROMÂNIEI
ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian